Telekom tv in strainatate

Publicat pe 3 comentarii
dolce telecom telekom aparat receptor satelit

Telekom tv in strainatate este una dintre optiunile tv complete pentru romanul care traieste in strainatate pentru o perioada de timp.

Cu un pachet mediu de 90 de canale de televiziune romanesti in pachetul M, la un abonament de aproximativ 10 euro pe luna, Telekom este astazi una dintre favoritele utilizatorilor de televiziune prin satelit dinafara tarii.

Toate canalele obisnuite incepand cu Protv, Antena1, 3, Euforia, Kanal D, TVR, continuand cu traditionalele canale tv de muzica, vedetele canalelor de documentare, Discovery si National Geografic, televiziunile de stiri Realitatea, B1 si Antena 3 si terminand cu atractivele televiziuni pentru copii. Eurosport 1 si 2 intra in pachetul de programe de larga utilizare deasemenea.

Telekom in strainatate vine in intampinarea pasionatilor de sport cu un pachet optional Telekom Sport Plus care include 4 canale de sport si corespondentele lor in varianta High Definition, HD, pentru 1 euro / luna. Champions, Campionatul de fotbal spaniol, Campionatul francez, UK, Germania, alaturi de transmisia partidelor de tenis ale principalelor turnee masculine si feminine.

O antena parabolica de 80 de centimetri dotata cu un LNB de o calitate decenta este suficienta pentru a face sa functioneze receptorul Samsung HD pe care Telekom il pune la dispozitie in oferta actuala. Pe intreg continentul european acoperirea satelitului purtator este optima (mai putin Canarias), antena parabolica de 80cm fiind necesara si suficienta. Una mai mica nu furnizeaza rezerva de semnal indicata pentru vreme potrivnica iar una prea mare este sensibila la vant.

Receptorul Samsung HD pe care il are in oferta Telekom tv in strainatate functioneaza optim, indiferent de tara europeana in care se instaleaza, mai putin Canarias. Un receptor robust, cu telecomanda ergonomica si sursa de alimentare externa de capacitate generoasa care promite o lunga perioada de utilizare fara reparatii. Aparat pentru televizor HD sau standard, cu conexiuni atat pentru televizoarele HD prin interfata HDMI cat si pentru cele standard dotate cu conexiuni SCART.

Instalarea unei antene parabolice si orientarea ei catre satelitul corespunzator este o actiune relativ usoara, oricine o poate face, cu minime notiuni tehnice si cateva indicatii specifice operatiunea se incheie cu succes. Este totusi recomandabila mana unui profesionist in domeniu care poate oferi si garantie pentru instalatia respectiva.

Satelitul purtator se numeste Hellassat si se afla la pozitia orbitala 39 de grade Est in emisfera Nordica.

 

3 comentarii la „Telekom tv in strainatate

  1. Locuiesc in Germania și doresc un pachet pentru programele românești, dar nu știu cum sa procedez pentru a intra in posesia unui abonament M. Nu am pe nimeni in România care sa ma ajute pentru semnarea unui contract cu firma dumneavoastră. Va rog sa mi trimiteti un raspuns cum pot face un abonament. Va mulțumesc!

  2. Fiica mea locuieste in Germania si as dori sa-i fac un abonament TV pentru a viziona canalele romanesti ea avnd deja o antena parabolica Care sunt posibilitatile acestui abonament si ce alta aparatura trebuie achizitionata.Deasmeni care sunt costurile abonamentului si al aparatelor.
    Astept raspunsul dvs.multumindu-va anticipat.
    – telefon 0722323561

  3. Sunt in spania si am 2 contracte cu dumneavoastra de ceva ani si as vrea aparte HD se poate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.